vineri, 21 ianuarie 2011

Pleaca Jose Mourinho de la Real la vara?

Jose Mourinho, confirma faptul ca va ramane antrenorul Realului pana in vara, dar nu garanteaza ca se va afla pe banca "galacticilor" si incepand cu sezonul viitor. Cel mai bun antrenor al anului 2010, care a reusit tripla Campionat-Cupă-Liga Campionilor cu Internazionale Milano.
S-a declarat in mai multe randuri nemultumit de faptul ca nu a fost transferat inca un atacant de valoare care sa-l inlocuiasca pe Gonzalo Higuain.


Mourinho nu dezminte neaparat zvonurile ca acesta ar putea fi singurul sezon petrecut pe banca Realului: "Lumea este plina de zvonuri, dar putine dintre ele sunt adevarate. Legat de zvonurile legate de demisia mea din functia de antrenor al Realului, pot spune ca voi fi aici pana la sfarsitul sezonului, dupa care vom vedea. Multe depind de ce se va intampla pana atunci si daca toata lumea va fi multumita".
Real Madrid se afla pe pozitia a doua in Primera Division, cu 15 victorii in cele 19 meciuri disputate si a incheiat unul dintre cele mai bune tururi de campionat din istorie la patru puncte in spatele rivalei FC Barcelona.


Jose Mourinho detine un record de invincibilitate in ultimele 145 de partide disputate pe teren propriu. Singura infrangere "acasa" suferita de Mourinho dateaza din 23 februarie 2002, cand FC Porto pierdea in fata lui Beira Mar cu 2-3.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu