sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Hamburg, victorie la limita in fata celor de la Eintracht Frankfurt!

Hamburg a reusit ce de-a noua victorie din acest sezon, dupa ce a trecut pe teren propriu de ocupanta locului opt, Eintracht Frankfurt cu 1-0, in primul meci al etapei a 19-a din Bundesliga.



Oaspetii s-au deplasat la Hamburg fara intreaga linie de aparare, Frantz, Russ, Vasoski, Chris si Tzavellas fiind accidentati, dar si fara inchizatorul Schwegler, suspendat. 


In aceste conditii, cei de la Frankurt s-au multumit sa se apere si sa astepte o sclipire pe contraatac a golgeterului Theofanis Gekas. Prima repriza a fost dominata clar de gazde, Van Nisterlooy si compania punand presiune pe cei de la Frankfurt.
Repriza a doua a consemnat revenirea in echipa a atacantului croat in varsta de 30 de ani Mladen Petric, care s-a dovedit decisiv prin golul marcat in minutul 65, dupa pasa excelenta a lui Ben-Hatira. Acelasi Petric putea dubla avantajul echipei sale 12 minute mai tarziu, dar nu a reusit sa fructifice pasa veteranului Ze Roberto, sutul sau trecand pe langa bara drepta a portii aparate de, Nikolov.


In urma acestei victorii, Hamburg urca pana pe locul 6 in Bundesliga, la egalitate cu Bayern Munchen, dar cu un golaveraj mai slab fata de cel al campioanei en-titre.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu