marți, 25 ianuarie 2011

SOC LA MADRID. Perez cauta un nou antrenor!

Presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, i-a solicitat directorului general Jorge Valdano sa caute un antrenor pentru sezonul viitor, deoarece nu este sigur ca portughezul Jose Mourinho va ramane la Real.



"Perez nu vrea sa-si asume niciun risc. Si-a dat seama ca nimic nu e sigur cu Jose Mourinho. Recenta amenintare a portughezului ca ar putea pleca la finalul sezonului a fost luata in serios de Florentino Perez astfel ca a accelerat castingul pentru succesorul lui Mourinho, patru nume fiind deja pe lista", noteaza Marca.


Cei patru antrenori vizati sunt: Carlo Ancelotti, Rafael Benitez , Michel Gonzalez, si Laurent Blanc.


"Benítez este, teoretic, singurul disponibil in acest moment, desi o eventuala venire este complicata, deoarece el este foarte aproape de Chelsea. El mai are inca o problema, a avut divergente cu Valdano, acesta fiind si motivul pentru care Mourinho ameninta ca va pleca la finalul sezonului. Ancelotti ar putea parasi Chelsea inainte de finalul sezonului. Míchel cunoaste clubul si ar putea permite Realului sa urmeze modelul Barcelonei cu Guardiola, insa experienta lui este limitata. Blanc ar venit recomandat de Zidane, deci are contract cu federatia franceza pana in 2014" a mai notat Marca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu