marți, 25 octombrie 2011

Batalia iernii se da pe Eden Hazard!



Vedeta lui Lille, Eden Hazard a devenit in scurt timp, unul dintre acei fotbalisti pe care orice club si l-ar dori in propria curte. Decisiv in ultimii 30 de metri, inzestrat cu un control al mingii iesit din comun, internationalul belgian este marea atractie a ferestrei de transferuri a iernii.


Din “pole position” in cursa pentru obtinerea semnaturii fotbalistului belgian se pare ca pleaca Chelsea, care ar fi pregatita sa scoata din visterie 40 de milioane de lire sterline. Se zvoneste ca atat Liverpool, Inter Milan, Manchester City sau Arsenal, cat si granzii Real Madrid si Barcelona din Spania, au luat legatura cu formatia franceza pentru micutul mijlocas ofensiv.


Jean-Michel Vandamme, directorul academiei de tineret al clublui din Lille a facut public interesul lui Chelsea pentru Hazard, dar si discutiile formale dintre cele doua mari formatii care conduc fotbalul iberic si Lille. Conform oficialului clublui din Hexagon, suma de transfer a decarului lui Lille nu poate cobori sub 40 de milioane de lire sterline.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu