marți, 4 octombrie 2011

Messi: "Nu am de gand sa plec de la Barcelona, aici vreau sa-mi inchei cariera!"



Lionel Messi nu s-a gandit niciun moment ca ar dori sa se transfere de la FC Barcelona, iar daca situatia la club nu se va schimba in rau, nici nu isi va pune aceasta problema pentru restul carierei. Argentinianul avea 13 ani cand a fost primit la academia de juniori a clubului de pe Camp Nou, unde avea sa se formeze ca unul dintre cei mai promitatori fotbalisti ai generatiei sale. 


"Nu mi-a trecut niciodata prin cap sa plec de la Barca. Atata timp cat lucrurile raman asa, nu am intentia sa privesc spre alte zari", a aratat vedeta intr-un interviu pentru Radio Metro.


Messi se afla in prezent in tara sa pentru meciurile nationalei Argentinei cu Chile si Venezuela, din preliminariile Campionatului Mondial. El a povestit ca de-a lungul carierei fabuloase in tricoul Barcelonei i s-au intamplat multe lucruri ciudate, dar situatia care l-a amuzat si uluit in egala masura este urmatoarea:


"Uneori, atunci cand jucam in Liga Campionilor, si ma pregatesc sa execut o lovitura libera, se intampla sa mai vina cate un adversar la mine si sa ma roage sa facem schimb de tricouri dupa ce se termina meciul...".


Comparat cu Diego Maradona, care l-a numit ”urmasul” sau, Messi a castigat 5 titluri in Spania si de trei ori Liga Campionilor cu Barcelona, dar inca nu a confirmat pe deplin la echipa nationala, marele Pele declarand ca argentinianul nu poate ravni la titlul de cel mai bun jucator al planetei daca nu triumfa macar o data la Cupa Mondiala.
Deocamdata, singurul trofeu pe care Lionel l-a cucerit cu reprezentativa Albiceleste este aurul olimpic la Beijing in 2008.


In opinia mea Messi e un al-II-lea Ronaldinho! Cu siguranta va pati si el ceea ce a patit "dintosul" la Barcelona! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu