duminică, 23 octombrie 2011

VIDEO! 6, vine City! Cetatenii au umilito pe Manchester United pe Old Trafford!


Meci nebun in etapa a noua din Premier League. Pe Old Trafford a sosit liderul clasamentului, Manchester City. Derbiul orasului se disputa intre cele mai in forma echipe ale debutului de sezon si o victorie putea arăaa cine este seful. Prima repriza a fost una mai degraba anosta, fara prea multe ocazii de gol, singurul moment important fiind reprezentat de golul lui Mario Balotelli.

Imediat dupa pauza, a venit eliminarea lui Evans si lucrurile au inceput sa se complice pentru "Diavolii Rosii". Atacantul italian a reusit dubla si Sergio Aguero a dus scorul la 3-0 pentru oaspeti. Atunci orgoliul ranit al trupei lui Sir Alex Ferguson si-a spus cuvantul si Fletcher a reusit un gol superb, dupa care gazdele au incercat mai mult, dar au fost pedepsite.

Nu mai putin de trei goluri au mai marcat elevii lui Roberto Mancini in ultimele minute ale partidei, dubla Edin Dzeko si David Silva, si astfel Arsenal s-a simtit cumva razbunata, dupa infrangerea cu 2-8 de pe aceeasi arena. In urma acestui esec devastator, Ferguson a declarat ca nu a mai trecut printr-o asemenea partida din momentul in care a venit la carma lui United.

"Este cea mai proasta zi a noastra. Cel mai slab rezultat din intreaga mea cariera. Nici ca jucator nu cred ca am pierdut cu 6-1. Nu pot sa cred ca aceasta este rezultatul final. Primul gol a fost o lovitura, dar puteam intoarce rezultatul. Eliminarea ne-a fost fatala. Am atacat si la 4-1, in loc sa ne gandim si la proportiile scorului.


Ne prindeau pe contraatac trei contra doi. A fost un fotbal nebun", a recunoscut Fergie, care s-a referit si la niste jucatori cheie: "Credeam ca la experienra pe care o avem, Rio Ferdinand si Patrice Evra se vor apara mai mult, dar ei au urcat in atac. Cateodata trebuie sa fim realisti", a incheiat scotianul.

De partea cealalta, Mancini a ramas cu picioarele pe pamant, cu toate ca a realizat cat de important este acest succes in lupta pentru titlu.


"Nu este important ca a fost 6-1, ceea ce conteaza este ca am batut o echipa mare. Este important pentru increderea pe care o vom avea in noi. Nu este usor sa te impui pe Old Trafford. Dupa rosul primit de Evans, totul a fost mai usor, dar cred ca am evoluat foarte bine si in prima repriza. United a dominat debutul partidei, dar nu a avut ocazii cu adevarat. O respect mai mult pe United, tinand cont ca, dupa eliminare, a avut mentalitatea sa atace in continuare", a admis Mancini.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu