duminică, 23 octombrie 2011

Vide! Cristiano Ronaldo face show! Malaga 0-4 Real Madrid! Hat-trick Ronaldo!



Cristiano Ronaldo a facut spectacol pe La Rosaleda in victoria clara a madrilenilor in fata echipei pregatite de fostul lor antrenor, Manuel Pellegrini. Andaluzii s-au sufocat singuri atat cu talentul lor cat si cu banii seicului Al Thani.  Cu Van Nisterlooy doar rezerva si Baptista indisponibil, Malaga a refuzat atacul in prima repriza pentru ca in repriza secunda sa incerce sa spele rusinea din debutul meciului. 


Real Madrid a inceput foarte sus meciul cu Malaga iar acest lucru s-a vazut atat in teren cat si pe tabela de marcaj. Elasticul cuplu de fundasi centrali Pepe si Sergio Ramos tinde sa devina tot mai important pentru gruparea blanco, cei doi fiind capabili sa faca un meci defensiv perfect dar si sa declanseze contraatacuri rapide si taioase printr-o pasa lunga sau printr-o iesire perfecta cu mingea la picior.


Prima parte s-a jucat practic doar in terenul gazdelor iar golul lui Gonzalo Higuain din minutul 11, a turnat plumb in ghetele elevilor lui Pellegrini. Doar Cazorla din lovitura libera l-a incercat pe Iker, inainte ca Ronaldo sa faca 2-0 dupa centrarea perfecta a lui Angel di Maria.


Cristiano Ronaldo show a continuat, iar portughezul a reusit dubla dupa o actiune personala de toata frumusetea, pentru ca inainte de pauza sa-si desavarseasca hattrickul printr-o executie asemanatoare cu un procedeu de karate. 4-0 pentru Real Madrid pe La Rosaleda, iar Los Merengues intrau la pauza cu un avantaj clar si o posesie zdrobitoare 65%. Mai mult Cristiano a fost aproape de al patrulea sau gol, dar lovitura libera executata in minutul 39 a trecut foarte putin pe langa poarta lui Ruben.


Real Madrid se impune categoric pe La Rosaleda si asteapta linistita meciul derby al rundei dintre Barcelona si Sevilla pentru a afla daca raman sau nu pe prima pozitie in Primera. Runda viitoare pentru Los Merengues urmeaza un meci pe teren propriu cu Villarreal, partida programata miercuri in etapa intermediara din Spania.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu