luni, 10 octombrie 2011

Tom Cleverley si-a prelungit contractul cu Manchester United pana in 2015!



Tom Cleverley, a carui dedicatie si plasament pe teren l-au promovat in primul unsprezece al lui United in acest debut de sezon a acceptat sa-si prelungeasca acordul cu campioana in exercitiu a Angliei pentru inca patru ani.



"Tom este una dintre cele mai promitatoare talente din fotbalul englez. Pentru un tanar fotbalist, are o buna stiinta a jocului, care, impreuna cu energia si abilitatea sa, dau un jucator cu un viitor excelent" , a declarat managerul lui United, Alex Ferguson, pe website-ul oficial al clubului din Manchester.
Cat despre reinnoirea contractului sau, Ferguson a precizat: "Este modul lui United de a-i incuraja pe tinerii nostri jucatorii sa-si faca simtita prezenta in prima echipa, iar Tom a prins aceasta sansa cu ambele maini".


Cleverley a aratat ca poate fi un inlocuitor pe termen lung al lui Paul Scholes, care s-a retras la sfarsitul sezonului trecut, dupa ce a pus umarut la cel de-al 19-lea titlu national din istoria lui United, un record in liga engleza.


"A fost un start de sezon fantastic pentru mine, intrand in prima echipa si obtinand o convocare la nationala Angliei" , a declarat Cleverley.


"Dupa ce am crescut la acest club, mi-ar placea sa am o contributie la castigarea mai multor trofee pentru United. Avem o echipa de mare talent si abia astept sa joc din nou" , a explicat tanarul englez, care s-a accidentat la ligamentele gleznei in urma cu o luna, iar de atunci sta pe tusa.


United, care sambata va juca pe terenul aprigei rivale Liverpool, ocupa primul loc in clasament, la diferenta de golaveraj fata de concitadina Manchester City.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu