sâmbătă, 8 octombrie 2011

Guardiola l-a speriat Rossell! Reactia presedintelui dupa ce Pep a zis: "Ma gandesc sa parasesc Barcelona!"



Presedintele Barcelonei, Sandro Rosell, a declarat la postul Onda Cero ca il apreciaza foarte mult pe tehnicianul Josep Guardiola si va face totul pentru ca acesta sa ramana la gruparea catalana, informeaza Marca.


"Noi il apreciem mult. Este de departe cel mai bun antrenor din istoria clubului. In plus, este un mare om. Cum spune si vicepresedintele nostru sportiv, Jose Maria Bartomeu, vom face totul pentru ca el sa nu poata sa spuna nu", a afirmat Rosell.


Sandro Rosell a facut aceasta declaratie in contextul in care Guardiola a afirmat, zilele trecute, intr-un dialog cu regizorul Fernando Trueba, ca in fiecare zi se gandeste ca urmeaza sa plece si ca munceste mai bine avand ideea ca are libertatea de a-si decide viitorul.


"Ma gandesc in fiecare zi ca maine voi pleca. Cand conduci ceva, trebuie mereu sa ai ideea ca maine poti pleca. Eu muncesc mai bine gandindu-ma ca am libertatea de a-mi decide viitorul. Sa fiu legat mult timp de un contract ma nelinisteste si acest lucru poate duce la pierderea pasiunii", a spus Guardiola, citat, vineri, de cotidianul Sport.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu