vineri, 7 octombrie 2011

Eto'o: "Trebuia sa fiu nebun sa refuz oferta lui Anzhi!"



Samuel Eto'o este convins ca toata lumea e motivata de castigul financiar si i-a criticat intr-un interviu pentru AS pe cei care sustin contrariul.


"Sa fim seriosi, cu totii muncim pentru bani, iar cine nu este de acord cu asta nu este decat un ipocrit", sustine camerunezul, care va castiga 20 milioane de euro pe sezon la Anzi Makhachkala in urmatorii patru ani.


"Am primit o oferta importanta si trebuia sa fiu nebun sa o refuz. Oricine in locul meu ar fi facut la fel", a aratat fostul om de gol de la Barcelona si Inter.


Eto'o in varsta de 30 de ani a inscris trei goluri pana acum pentru echipa rusa in cinci meciuri disputate. El nu l-a putut ajuta insa pe Roberto Carlos sa debuteze cu dreptul in postura de antrenor-jucator la Anzhi, invinsa acasa cu 1-0 de Lokomotiv Moscova in etapa a 26-a. Anzhi, care isi propune sa ajunga in grupele Ligii Campionilor in maximum doi ani, ocupa deocamdata locul 8 in campionatul Rusiei.


Eto'o a fost intrebat de AS pe cine considera cel mai bun antrenor cu care a lucrat, iar raspunsul sau a parut surprinzator:
"Luis Aragones, din perioada cand eram la Mallorca. Daca ma intrebati cine este cel mai bun antrenor al momentului, raspund imediat ca Jose Mourinho, dar de la Aragones am invatat foarte mult ca fotbalist si ca om".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu