duminică, 16 octombrie 2011

Chelsea ofera 2 milioane de lire pentru un pusti de numai 14 ani!



Dupa ce in iarna l-a cumparat pe Fernando Torres pentru 57 de milioane de euro, clubul de pe Stamford Bridge este pe punctul sa faca un transfer care va dobori recordul pentru un jucator de 14 ani.


Tabloidul britanic Daily Mail a dezvaluit faptul ca Chelsea s-a inteles cu formatia Milton Keynes Dons pentru o suma de transfer in valoare de doua milioane de lire sterline pentru Oluwaseyi Ojo, starleta echipei de tineret a clubului din liga a treia engleza.


Ojo, care a implinit 14 ani in luna iunie, evolueaza deja in nationala U-16 a Angliei, iar cotidianul de mai sus a amintit pretinde ca Chelsea a licitat pentru tanarul mijlocas de culoare chiar in timpul meciului de miercuri, dintre selectionata de juniori a Angliei si cea similara a Irlandei de Nord.


Ojo si-a facut aparitia in meci in repriza a doua si, in decurs de doua minute de la aparitia sa pe teren, a furnizat o pasa de gol pentru varful Mason Bennett (15 ani) de la Derby County, ajutand Anglia sa se impuna cu 3-1.


In conditiile in care mijlocasul era urmarit de cautatorii de talente ai mai multor cluburi de top, Chelsea a simtit de cuviinta sa actioneze fara intarziere, formuland nu mai putin de trei oferte chiar in timpul meciului.


Pana la fluierul final al partidei, Chelsea a ajuns la un acord cu cei de la MK Dons, care vor incasa in prima faza 1,7 milioane de euro si eventual inca 600.000 de euro conform clauzelor de performanta.


Chelsea s-a grabit sa il transfere dupa ce a aflat ca pe urmele jucatorului mai erau Manchester United, Liverpool, Arsenal si Manchester City.


Asa da trasnferuri domnule Abramovic, nu milioane aruncate pe nume si fotbal nimic!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu