marți, 4 octombrie 2011

Bayern Munchen il vrea pe Hazard!



Eden Hazard ar putea juca din iarna sau din sezonul viitor in Bundesliga, daca Bayern Munchen va convinge conducerea campioanei Frantei sa-l cedeze pe internationalul belgian.
In varsta de 20 de ani, Hazard a fost declarat cel mai bun fotbalist din Hexagon in stagiunea trecuta si este vazut de oficialii lui Bayern drept inlocuitorul perfect al lui Arjen Robben, fotbalist care mai mult sta pe tusa accidentat, decat joaca.


Obtinerea serviciilor belgianului nu este insa o treaba simpla. Jucatorul, monitorizat printre altele de Inter, Real Madrid, Chelsea sau Manchester City, a fost declarat netransferabil in vara de Lille, in conditiile in care Arsenal facuse o oferta concreta pentru jucator.


Bayern insa ar putea sa pluseze in viitorul apropiat, in conditiile in care situatia fianciara a clubului bavarez este ”fantastica”, dupa cum a precizat directorul sportiv Christian Nerlinger. El a dezvaluit recent ca gruparea din Munchen isi permite sa mai faca 2-3 achizitii de top si sa pastreze toti jucatorii actuali.


In afara de Hazard, Bayern i-ar mai vrea in lot pe doi dintre cei mai talentati fotbalisti germani din noua generatie, Mario Götze de la Dortmund si Marco Reus de la Mönchengladbach.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu