luni, 10 octombrie 2011

Liverpool il doreste pe Luuk de Jong! Vezi cat ofera!



Ne aflam in luna octombrie dar zvonurile referitoare la transferuri sunt permanente, mai ales la un club ca Liverpool cu o echipa in plina reformare. Cu 7 goluri inscrise in 8 meciuri pentru FC Twente, Luuk de Jong a atras imediat atentia marilor cluburi ale Europei printre care se afla si echipa condusa de Kenny Dalglish. The Guardian sustine ca Liverpool pregateste o oferta de 10 milioane de lire in ianuarie pentru a-l transfera pe atacantul in varsta de 21 de ani.


Forma lui de Jong l-a propulsat si in nationala mare a Olandei, unde a fost chemat pentru prima data de Burt van Marwijk in februarie. Pana in acest moment atacantul a bifat trei aparitii in tricoul portocalei mecanice, reusind sa marcheze si primul sau gol in victoria cu Finlanda, scor 2-0.


Interesul cormoranilor pentru un nou atacant ne arata faptul ca scotianul de pe banca lui Liverpool nu este multumit de evolutiile lui Carroll care a reusit sa marcheze doar un singur gol in acest sezon, impotriva rivalilor de la Everton.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu