marți, 4 octombrie 2011

Anzhi il vrea pe Tevez! Vezi de ce nu-l mai vrea City!

Anzhi Makhachkala, echipa aflata pe locul 8 in campionatul Rusiei, incearca sa-si alcatuiasca o linie ofensiva formata dinSamuel Eto'o sCarlos Tevez, atacul pe care si-l dorea din iarna Inter Milano. Formatia din Daghestan, pastorita de miliardarul Suleyman Kerimov, a devenit in ultimele luni o echipa importanta pe plan international in materie de transferuri, totul culminand cu aducerea starului camerunez de la echipa de pe San Siro.


Roberto Carlos, care din aceasta saptamana este antrenor-jucator, Yuri Zhirkov sau Balazs Dzsudzsak sunt alte transferuri de marca reusite de Anzhi in 2011, clubul ofertandu-i printre altii și pe Neymar, Ganso si Gennaro Gattuso, dar si pe antrenorii Jose Mourinho si Marcello Lippi.


Tevez se afla in dizgratia conducerii lui Manchester City dupa ce a refuzat sa intre pe teren in meciul de Liga Campionilor cu Bayern Munchen, iar cei de la Anzhi sunt dispusi sa-i ofere un contract fabulos, in conditiile in care sud-americanul a castigat numai anul trecut circa 19 milioane de dolari, conform unui studiu al ESPN Magazine, fiind platit mai bine chiar si decat compatriotul Lionel Messi.


In iarna, Tevez a fost aproape de un transfer in Brazilia, la Corinthians, club pentru care a mai jucat in perioada 2004-2006, dar tranzactia a cazut in ultima clipa. Capitanul lui City in sezonul trecut, Carlos a fost adus in 2009 in lotul ”cetatenilor” de la rivala Manchester United, suma neoficiala fiind 53 milioane de euro. Conducerea lui City, care i-a interzis lui Tevez sa se mai antreneze cu echipa mare, ar fi dispusa sa-l cedeze pentru minimum 40 milioane de euro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu