sâmbătă, 8 octombrie 2011

Barcelona, amendata!



Clubul catalan este bun de plata la UEFA, care a impus o amenda de 110.000 de euro pentru faptul ca suporterii Blaugrana au aprins torte in timpul si la finalul Supercupei Europei!

FC Barcelona a castigat 12 trofee in ultimele trei sezoane, dar gruparea de pe Camp Nou s-a remarcat in actuala stagiune si prin altceva decat prestatiile incantatoare ale jucatorilor sai. Exuberanta fanilor catalani dupa meciul cu FC Porto, din Supercupa Europei, nu a fost pe placul oficialilor UEFA, care au ”ars” bugetul clubului pentru aprinderea a numeroase torte pe Stadionul Louis II din Monte Carlo. 


Barcelona a castigat cu 2-0, intrand in posesia celui de-al doilea trofeu al inceputului de sezon, dupa Supercupa Spaniei, adjudecata in dauna lui Real Madrid. Amenda a fost impusa de Comisia de Disciplina si Control a forului de la Nyon, atat pentru aprinderea tortelor in incinta arenei, fapt interzis de regulamentele UEFA, cat si pentru intarzierea startului reprizei secunde, din cauza fumului extins la nivelul terenului.


Meciul s-a disputat pe 26 august si a fost castigat de echipa lui Pep Guardiola prin golurile lui Lionel Messi si Cesc FabregasPresedintele Barcei, Sandro Rosell, are la dispozitie zece zile pentru a face apel impotriva sanctiunii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu