marți, 4 octombrie 2011

Ghinion dupa ghinion pentru Arsenal! Bacary Sagna s-a accidentat si va sta trei luni pe banca! Vezi golurile marcate si accidentarea sa!




Fundasul lui Arsenal, Bacary Sagna, va fi indisponibil 3 luni dupa ce si-a rupt piciorul drept intr-un duel cu Benoit Assou-Ekotto, in derby-ul pierdut de tunari contra lui Tottenham, 2-1.


Investigatii mai amanuntite asupra accidentarii francezului se vor face zilele acestea, dar situatia este ingrijoratoare pentru Arsene Wenger. Internationalul francez va fi operat la glezna dreapta  in aceasta dupa-amiaza. Managerul lui Arsenal a vorbit la sfarsitul confruntarii de ieri despre Sagna, dar si obiectivul pe care l-a stabilit la echipa.


"Suntem ingrijorati de accidentarea lui Bacary. El este la spital acum. La momentul acesta, trebuie sa fixam un obiectiv real, adica revenirea in Big Four si sa resimtim aerul de Champions League.
Tehnicianul francez a mai facut referire si la sansele minime ale lui Arsenal de a castiga titlul: suntem la 12 puncte in spatele lui Manchester United si Manchester City, asa ca nu este realistic sa spun ca vom castiga liga. Trebuie sa luptam ca sa revenim pe o pozitie mai buna.", a declarat antrenorul francez.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu