vineri, 21 octombrie 2011

FM 2012, lansat OFICIAL! Toate detaliile si un cod de discount! Cei mai talentati pusti romani si cel mai bun jucator din Liga I !



Football Manager 2012 a fost astazi lansat in Romania, spre bucuria miilor de fani care au asteptat cu nerabdare noua versiune. Editia 2012 surprinde placut din multe puncte de vedere, inginerii de la SEGA aducand noutati la partea grafica, la transferuri sau analiza meciurilor.


Transferuri si contracte - au aparut modificari importante la acest capitol, reglementari contractuale mai aproape de realitate la nivelul juniorilor si amatorilor, au fost incluse bonusuri de loialitate. De asemenea, au fost aduse imbunatatiri si la centrul de negocierle ale contractele, care va ofera astfel posibilitatea sa gestionati mai bine angajamentele jucatorilor care vor bani multi.


Scouting - inginerii de la SEGA au umblat si la acest capitol. Acum veti avea parte de rapoarte mult mai detaliate si aproape de realitate atat in ceea ce priveste jucatorii, cat si adversarii pe care ii veti intalni. Rapoartele vor include detalii de ordin tactic si tehnic, informatii despre cei mai periculosi jucatori din tabara adversa si cam tot ce este necesar unui adevarat antrenor de fotbal pentru a pregati urmatorul meci.


Partea grafica 3D - au aparut noi stadioane, care se apropie mai mult de cele reale, in comparatie cu editiile trecute ale jocului, cand impresia generala era ca arenele au fost desenate pe genunchi. Au fost introduse si unghiuri noi din care poti urmari meciul - "Behind Goal" si "Director Cam", care iti permit sa observi mai bine detaliile jocului.


Managerul - si aici au aparut cateva modificari. De-a lungul carierei poti dobandi mai multe cetatenii, te poti muta in orice tara doresti.


Tonul conversatiei cu jucatorii - s-a trecut la urmatorul nivel, au fost adaugate noi modalitati de a dialoga cu echipa. Isi poti alege un ton calm, unul ferm sau unul prietenesc. Sunt disponibile 6 tipuri de tonuri prin care poti vorbi cu echipa, fiecare insotita de mejase adecvate.


Interfata - au aparut mai multe modificari, noi filtre si ecrane tactice, care usureaza intr-o anumita masura misiunea jucatorului.


Cateva sugestii pentru Romania:


Am pregatit cateva ponturi pentru cei care aleg sa-si desfasoare cariera in Liga I sau cei care isi doresc romani in echipa. Mai jos aveti cei mau talentati pusti care evolueaza in Romania, cei mai buni romani din fotbalul international, dar si cei mai tari jucatori din campionatul intern.


Cei mai buni tineri jucatori din Romania: Sergiu Bus (18 ani, atacant, CFR Cluj - imprumutat la FCM Targu Mures), Nicolae Stanciu (18 ani, mijlocas, FC Vaslui), Tiberiu Serediuc (19 ani, atacant, CS Otopeni)


Cel mai bun jucator din Liga I: Wesley (FC Vaslui)


Cei mai buni romani din fotbalul international, care au cel mai mare potential: Gabriel Torje (Udinese, mijlocas ofensiv), Laurentiu Branescu (portar, Juventus), Radu Stefan (fundas, Lazio), Fabian Himcinschi (Empoli).


De la Steaua, tanarul care poate creste cel mai mult este Ionut Nastasie, mijlocas dreapta, cel care a fost vedeta Romaniei si la Campionatul European sub 19 ani, din aceasta vara.


Pretul de achizitie pentru FM 2012 este de 159,99 lei.


Jocul poate fi descarcat online, de pe Steam, creatorii oferind un discount la cumparare. Nu trebuie decat sa introduceti AICI codul yDbhT, iar jocul va putea fi achizitionat la pretul promotional de 26,99 de lire sterline.


Cei de la SEGA au intocmit si o lista a celor mai promitatori tineri fotbalisti. Numai doi romani sunt prezenti pe aceasta lista: Laurentiu Branescu (Juventus) si Fabian Himcinschi (Empoli), dar si Lacina Traore (Kuban). Acestia se alatura unor nume deja mari precum: Eden Hazard, Douglas Costa, Neymar sau Gotze.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu