vineri, 7 octombrie 2011

Nadal s-a "incalzit" cu Raonic!



Spaniolul a ajuns in sferturi la Tokyo, dupa o victorie  in doua seturi asupra canadianului Raonic, caruia i-a explicat apoi unde se face diferenta intre jucatorii buni si cei mari. De o ora si jumatate a avut nevoie Rafael Nadal pentru a trece de canadianul Milos Raonic in partida din optimile de finala ale Openului masculin al Japoniei. Cu un joc bazat pe un serviciu-”dinamita”, nord-americanul si-a pierdut concentrarea in finalul primului set, la 5-6 si 30-30, cand a facut o dubla greseala, apoi a trimis in aut un lung de linie. In setul urmator, Nadal a reusit break-ul in ghemul sase, rezolvand meciul cu 7-5, 6-3.


"Sunt multumit de aproape tot ce am facut pe teren. Am fost concentrat la serviciu si am comis foarte putine greseli", a povestit spaniolul.


El i-a transmis lui Raonic unde a pierdut tanarul canadian duelul de la Tokyo:
"La acest nivel, jucatorii de top fac cateva lucruri putin mai bine decat ceilalti. Meciurile sunt decise de doar cateva puncte, dar tenismanii mari joaca foarte bine acest puncte, de regula".


In sferturi, numarul doi mondial se va confrunta cu un alt outsider, columbianul Santiago Giraldo, care a trecut in doua seturi de rusul Dmitry Tursunov. 
Al doilea spaniol ramas pe tabloul principal, David Ferrer, a trecut dupa un meci de lupta de australianul Matthew Ebden, scor 4-6, 6-2, 6-2, in timp ce favoritul secund Andy Murray nu i-a lasat nicio sansa americanului Alex Bogomolov, pe care l-a invins cu 6-1, 6-2. In sferturi, scotianul va juca impotriva argentinianului David Nalbandian.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu