luni, 10 octombrie 2011

Juan Mata este multumit de inceputul sau la Chelsea!



Aflat in cantonament cu nationala Spaniei, Juan Mata a discutat despre excelentul sau inceput la Chelsea si a preconizat ca Fernando Torres va reveni foarte curand la forma lui obisnuita si se va impuna ca unul dintre oamenii de baza ai clubului de pe Stamford Bridge.


Cei doi jucatori spanioli au avut debuturi diferite in ceea ce priveste cariera lor la Londra si inclusiv in prezent trec prin momente diverse, cu Mata protagonist atat la nationala, in cel mai recent meci, castigat cu 2-0 in Cehia, cat si in tricoul formatiei "Blues", pentru care a marcat de doua ori in primele sapte aparitii.


In contrast, Torres nu a reusit pana acum sa confirme asteptarile puse in el de fanii londonezi, mai ales dupa cele peste 50 milioane euro platite de Chelsea pentru transferul sau, marcand doar trei goluri in 26 de partide.


"In aceasta vara am facut un pas foarte important pentru cariera mea prin mutarea la Chelsea " a declarat Mata cotidianului spaniol AS.


"Si adevarul este ca totul a mers bine pana acum, ma simt confortabil si increzator. Torres a facut ceea ce i-a cerut antrenorul si a jucat bine. Golurile sunt intr-adevar criteriul principal de evaluare al unui atacant, insa acestea vor veni in curand. Torres este un jucator extraordinar si o persoana extraordinara." a incheiat Mata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu