sâmbătă, 8 octombrie 2011

Neymar poate deveni cel mai bun jucator din Europa!


Fostul atacant brazilian Ronaldo crede ca pustiul de la Santos poate ajunge mare doar jucand intr-un campionat puternic de pe Batranul Continent.

"Neymar ar trebui sa lase deoparte patriotismul si altruismul si sa se concentreze pe lucrurile care il pot ajuta sa cucereasca lumea. El trebuie sa inteleaga faptul ca poate ajunge cel mai bun fotbalist al lumii daca va putea juca in Europa asa cum o face in Brazilia" , este mesajul pe care fostul atacant al Barcelonei, Realului si al lui Inter,Ronaldo, i l-a transmis vineri copilului-minune din fotbalul brazilian, Neymar.


Devenit dupa retragere unul dintre scouterii echipei de pe Bernabeu, Ronaldo sustine ca nu face lobby pentru madrileni, ci pentru experienta care inseamna contactul cu fotbalul european de varf: "Eu nu pot decide in locul lui, dar daca mi-ar cere sfatul, i-as spune ca cel mai bun lucru pe care il poate face este sa se transfere la o echipa europeana de top".


Autor a 72 de goluri in 150 de meciuri pentru Santos, fotbalistul de 19 ani este cel mai curtat jucator din lume si se crede ca Real sBarcelona au cele mai mari sanse sa-i obtina semnatura, daca Santos va decide sa-l vanda.


Deocamdata, clubul brazilian a insistat ca Neymar nu va pleca nicaieri cel putin pana in primavara, cand Santos isi aniverseaza centenarul, insusi atacantul declarand ca prefera sa mai joace o perioada in tara sa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu