marți, 18 octombrie 2011

Juventus nu-l mai vrea pe Del Piero!



Contractul pe care il are Alessandro Del Piero cu Juventus expira la finalul acestui an si nu prea sunt sanse ca el sa mai fie prelungit si pentru stagiunea 2012-2013. Atacantul in varsta de 36 de ani a declarat in nenumarate randuri ca nu va evolua pentru un alt club italian atunci cand isi va termina intelegerea cu bianconerii si ne putem astepta ca Il Capitano sa isi agate ghetele in cui.


"Unica legatura dintre vechiul si noul Juventus este capitanul nostru, Alessandro Del Piero. A vrut sa mai ramana alaturi de noi inca un an si aceasta este ultima stagiune in tricoul juventin" , a recunoscut Andrea Agnelli.


Del Piero a ajuns la Juventus de la Padova, in 1993, si a strans 650 de prezente in prima echips a lui Juve. A triumfat de cinci ori in Serie A di o dats in Liga Campionilor, in 1996 impotriva lui Ajax, dups executarea loviturilor de pedeapsa. Del Piero a marcat 205 goluri numai in campionat si a facut parte din echipa care s-a impus in Cizma si in 2005 si 2006, titluri retrase in urma scandalului Calciopoli, in urma caruia piemontezii au fost retrogradati. 


Alessandro a ramas alaturi de Camoranesi, Nedved sau Buffon si in Serie B si a pus umarul la promovarea imediata a echipei. In cupele europene, varful a marcat 53 de goluri, iar pentru Squadra Azzurra a strans 27 de reusite in 91 de selectii, devenind campion mondial in 2006.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu