miercuri, 14 septembrie 2011

Iniesta, o luna pe bara!

Andres Iniesta a fost cel mai ghinionist jucator al Barcelonei in duelul cu Milan disputat Marti seara pe Camp Nou in Liga Campionilor (2-2). Internationalul spaniol a parasit terenul accidentat cu sase minute inainte de pauza, iar doctorii au estimat Miercuri ca mijlocasul va fi indisponibil circa o luna.


In consecinta, Iniesta va rata urmatoarele cinci meciuri ale Barcelonei, incluzand duelurile din campionat cu Valencia si Atletico Madrid, precum si partida cu Bate Borisov din Liga Campionilor. De aceasta situatie ar putea profita Cesc Fabregas, care l-a inlocuit pe cel accidentat in meciul cu milanezii si ar putea ramane titular in linia mediana cel putin pana la revenirea playmakerului.


Pierderea lui Iniesta este a doua importanta din lotul catalanilor pentru antrenorul Pep Guardiola, care nu poate conta in urmatoarele doua luni pe atacantul Alexis Sanchez, devenit indisponibil in jocul cu Real Sociedad din week-end-ul trecut. In absenta chilianului, greul in atacul Barcei va fi dus in continuare de David Villa sPedro, ambii marcand in poarta campioanei Italiei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu