marți, 13 septembrie 2011

Mancini: "Manchester City spera sa devina una dintre marile echipe ale Europei!"

Impotriva lui Napoli va fi o partida dificila, insa Roberto Mancini incearca sa ia din presiune inainte de debutul in Champions League pentru Manchester City si in acelasi timp fixeaza deja primul obiectiv european: calificarea in optimile de finala.


Inserati in grupa cea mai dificila, Grupa A, care mai include pe Bayern Munchen si Villarreal, managerul "Cetatenilor" prefateaza momentul de debut al echipei sale in cea mai importanta competitie europeana, in care a mai reusit o singura prezenta, in stagiunea 1968-’69.


"Pentru noi trebuie sa devina o normalitate sa jucam acest fel de partide" declara Mancini la conferinta de presa sustinuta inainte de meci.


"City este deja una dintre marile echipe ale Angliei si sper ca deveni si una dintre marile echipe ale Europei. Napoli? Ne asteapta o intalnire dificila, dar este doar un meci. Un lucru important este ca noi am disputat cinci meciuri oficiale, ei doar unul singur, acest aspect ar putea sa ne avantajeze.
Trebuie sa obtinem calificarea in optimi si sa jucam cu experienta, deoarece avem in lot multi jucatori care au mai evoluat in aceasta competitie." Mancini a confirmat apoi ca Barry si Millner sunt incerti, iar disponibilitatea lor de joc va fi stabilita maine dimineata, in urma unor ultime teste fizice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu