marți, 20 septembrie 2011

Real "invinge" Barcelona in cursa pentru Neymar! Brazilianul a semnat pe 6 ani cu galacticii!



Presa braziliana si cea spaniola nu au niciun dubiu. Cel mai talentat produs de export al Braziliei, Neymar, a semnat, ieri, un contract cu Real. Santos primeste 60 de milioane de euro, iar atacantul va incasa 7 milioane de euro pe sezon, pentru urmatorii sase ani! 


Real a invins Barcelona in lupta pentru semnatura lui Neymar! Si asta dupa ce a facut un compromis exact in locul unde nu putea invinge oferta catalanilor, dispusi sa-l mai lase pe jucator o perioada la Santos, echipa care va juca, in iarna, la CM al Cluburilor si care isi aniverseaza centenarul in 2012. Pentru ca, desi a semnat ieri cu "albii", Neymar va ateriza la Madrid abia dupa JO din vara viitoare. 


Si dintr-o postura de adevarat "galactic". In primul rand, cele 60 de milioane de euro pe care le va incasa Santos il vor urca pe Neymar pe locul patru in topul celor mai scumpi jucatori din istoria Realului, dupa Ronaldo (96 de milioane de euro), Zidane (72 de milioane) si Kaka (65). Iar cu 7 milioane de euro pe sezon, noul "Pele" va fi si in topul celor mai bine platiti fotbalisti din vestiarul "albilor", la egalitate cu Iker Casillas si doar dupa Ronaldo (12 milioane) si Kaka (9).


Presa spaniola scrie insa ca informatia va fi negata de toate partile implicate, pentru ca in iarna sunt alegeri la Santos, iar actualul presedinte mai vrea un mandat, lucru mai greu de realizat daca anunta vanzarea brazilianului!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu