marți, 6 septembrie 2011

Miroslav Klose: "Germania are cel mai puternic lot din ultimii 10 ani!"

Nascut in Polonia dar crescut si format in Germania, Miroslav Klose este unul dintre cei mai prolifici atacanti germani din ultimul deceniu. Cu 167 goluri marcate in Bundesliga si cu 62 reusite la nivel international, Klose este un fotbalist extrem de experimentat, transferul sau la echipa Lazio Roma nu mira pe nimeni, acesta semnand un contract pe 2 ani cu gruparea italiana in ciuda varstei sale, 33 ani. Debutand la nationala in 2001, Miroslav a participat la trei Cupe Mondiale alaturi de "Die mannschaft" insa considera ca lotul actual al Germaniei este fara indoiala cel mai talentat.


"Am reusit deja cateva performante notabile in cei 10 ani de cand ma aflu la nationala insa aceasta echipa este fara indoiala cea mai puternica daca te uiti la cati jucatori avem disponibili si la talentul lor. Baietii fac o treaba foarte buna. Am progresat inca putin fata de Cupa Mondiala din Africa de Sud. Insa, fara indoiala, echipa se poate imbunatati in continuare." a declarat Klose la o conferinta de presa


Germania este prima echipa calificata la Euro 2012 dupa victoria rasunatoare impotriva Austriei, scor final 6-2, victorie ce le asigura elevilor lui Joachim Loew prima pozitie in Grupa A.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu