marți, 6 septembrie 2011

Neymar intre Real si Barcelona! Unde crezi ca va ajunge "perla" Braziliei?

Neymar a confirmat pentru prima data in ultimele luni ca a primit oferte concrete de la cele doua mari rivale din fotbalul spaniol, insa a insistat ca nu a semnat cu niciuna dintre ele.


"Real Madrid si Barcelona m-au contactat, ambele ma vor, pot confirma asta, dar inca nu am ajuns la niciun acord cu vreuna dintre ele. Sunt onorat ca astfel de cluburi se intereseaza de mine", a spus sud-americanul in varsta de 19 ani, titular in victoria Braziliei de luni seara in amicalul cu Ghana, disputat la Londra (1-0).


Presa internationala a relatat ca inca de la inceputul verii Real sBarca s-au declarat dispuse sa achite suma de 40 milioane de euro pentru rezilierea contractului pe care jucatorul il are cu FC Santos, impresarul lui Neymar, Wagner Ribeiro, sfatuindu-l pe atacant sa aleaga Madridul.


In ultimele zile insa, au existat zvonuri ca Neymar s-ar fi inteles cu Barcelona, urmand sa devina coleg cu Messi din 2013, fapt negat de Santos si ulterior de fotbalist. Intre timp, tatal starului a dezvaluit ca Neymar ia in calcul un transfer in Europa numai din vara, nedorind sa schimbe mediul in fereastra de transferuri din ianuarie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu