miercuri, 14 septembrie 2011

Dorinel Munteanu isi incurajeaza elevii: "Sa lasa toate emotiile acasa pentru debutul in Champions League!"

Debutul in Champions League ca antrenor nu-l sperie deloc pe Dorinel Munteanu, care isi sfatuieste elevii sa lase toate emotiile acasa, inaintea debutului in champions League, acolo unde astazi vor juca impotriva formatiei FC Basel, in cea mai importanta competitiee a cluburilor.


"Eu nu am niciun fel de emotie, sper ca si baietii mei sa lase toate emotiile acasa. Chiar daca suntem pentru prima data in aceasta competitie trebuie sa credem in noi, sa fim concentrati si foarte determinaţi. Mergem la Basel sa obtinem un punct sau chiar trei puncte, este foarte greu, dar nu imposibil. Am urmarit formatia din Basel, e o echipa buna care are si o mare experienta in cupele europene. Sper sa fim o surpriza plăcuta a acestei grupe" , a spus Munteanu.


Tehnicianul nu va putea sa-l foloseasca in partida cu FC Basel pe Laurentiu Bus, care s-a accidentat la antrenamentul de Luni si nu a mai facut deplasarea in Elvetia.
Partida dintre FC Basel si Otelul Galati, din cadrul Grupei C a Ligii Campionior, se va disputa in aceasta seara, de la ora 21.45.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu