sâmbătă, 17 septembrie 2011

Guardiola: "Nu promit nici un trofeu anul acesta!"

Remizele cu Real Sociedad si AC Milan au afectat increderea celei mai bune echipe din lume, iar antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola, nu se hazardeaza sa le promita fanilor rezultate de exceptie si in acest sezon. 


Intr-o conferinta de presa organizata inainte de partida de campionat cu Osasuna, Guardiola a incercat sa ia din presiunea care apasa pe fotbalistii sai, pe care ii incurajeaza la munca:


 "Niciodata in cariera mea nu am promis rezultate. As putea chiar sa spun ca nu vom castiga nimic in acest sezon, nu avem de unde sa stim ce se va intampla! Tot ce pot sa promit este ca vom juca toate meciurile la victorie, dar nu pot garanta ca vom lua titluri. Acum sunt echipe mai bine pozitionate decat noi in campionat, la fel ca si in Europa. Trebuie sa muncim mult, pentru ca doar asa vom avea rezultate".


Barcelona va juca duminica pe teren propriu contra Osasunei lui Jose Luis Mendibilbar, iar catalanii asteapta un pas gresit din partea marii rivale Real Madrid, care se deplaseaza la Valencia pentru partida cu Levante. Fanii blaugrana spera la un pas gresit al "galacticilor", mai ales ca Jose Mourinho are o problema mare de lot. Cristiano Ronaldo nu s-a antrenat cu echipa in ultimele doua zile si este incert pentru disputa din campionat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu