luni, 19 septembrie 2011

Rezumat video! Manchester United 3-1 Chelsea! Torres rateaza cu poarta goala!

Manchester a facut instructie cu Chelsea in etapa a cincea din Anglia. Desi a reusit al doilea gol al sau de cand este la Chelsea, Torres nu a ratat ocazia sa se faca iar de ras. Torres a fost cel mai scump transfer intre doua echipe din Anglia, 58 milioane de euro, dar are in palmares doar doua goluri pentru albastri. 


Ratarea din meciul cu Manchester este insa de poveste. Manchester United, adversara Otelului Galati in grupa C a Ligii Campionilor, a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-0), formatia Chelsea Londra, in ultimul meci al etapei a V-a a campionatului englez, informeaza The Sun.


Golurile invingatorilor au fost marcate de Smalling '8, Nani '37 si Rooney '45, in timp ce pentru oaspeti a inscris Fernando Torres, in minutul 46. Wayne Rooney a ratat un penalti in minutul 57, el alunecand in momentul executiei si trimitand mingea pe langa poarta.

Manchester United: De Gea - Smalling (Valencia '62), Jones, Evans, Evra - Nani, Fletcher, Anderson (Carrick '62), Young - Rooney, Hernandez (Berbatov '79).
Antrenor: Alex Ferguson

Chelsea Londra: Cech - Bosingwa, Ivanovici, Terry, A. Cole - Ramires, Meireles (Obi Mikel '79), Lampard (Anelka '46) - Sturridge (Lukaku '68), Fernando Torres, Mata.
Antrenor: Andre Villas-Boas.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu