sâmbătă, 10 septembrie 2011

Ferguson il apara pe Mourinho: "Si eu faceam la fel cand eram tanar!"

Intr-o mare de contestatari, a aparut si primul om care il apara pe antrenorul madrilenilor, Jose Mourinho. Sir Alex Ferguson l-a aparat public pe antrenorul portughez al lui Real Madrid dupa incidentele in care lusitanul a fost implicat la finalul mansei retur a Supercupei Spaniei la fotbal.


Cel mai titrat antrenor din fotbalul englez in acest moment, Ferguson marturiseste intr-un interviu acordat Corriere dello Sport, ca prin comportament si atitudine, Mourinho ii aduce aminte de el in tinerete:


"Nu gasesc nimic rau in entuziasmul sau. Cand eram mai tanar facea la fel ca el, ba chiar uneori mai rau. Este felul lui de a fi, Jose prin natura este asa agitat. Cand l-am vazut spre exemplu alergand pe marginea terenului dupa ce Porto inscria in poarta noastra si ne elimina din Champions League ma intrebam, Oare am facut si eu asta? Oamenii ar trebui sa inteleaga entuziasmul sau si sa-l accepte ca atare, este un antrenor minunat si un tip fantastic. Fanii lui Real Madrid au inteles deja ca Jose lupta pentru echipa si interesele ei" a spus Sir Alex Ferguson.


Declaratia managerului scotian vine intr-un moment in care criticile la adresa lui Mourinho sunt tot mai dese si vin de la foarte multi oameni din lumea fotbalului fie implicati direct (Cruyff, Del Nido, Pique) fie simplii contestatari (Hitzfeld, Caparros, Gaspart, Calderon etc).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu