vineri, 2 septembrie 2011

Meireles, de la Liverpool la Chelsea in ultima zi de transferuri! Vezi transferurile facute din Premier League!

Arsenal Londra si-a completat lotul miercuri, in ultima zi de transferuri, cu patru jucatori, dupa ce, in cursul serii, i-a adus pe spaniolul Mikel Arteta si israelianul Yossi Benayoun, la cateva ore dupa transferul fotbalistilor Andre Santos si Per Mertesacker. Arsenal a transferat, astfel, doi fundasi, brazilianul Andre Santos si germanul Per Mertesacker, si doi mijlocasi, spaniolul Mikel Arteta si israelianul Yossi Benayoun.


Arteta, in varsta de 29 de ani, a venit de la Everton, a semnat un contract pe patru ani cu "Gunners", in timp ce Benayoun in varsta de 31 de a fost imprumutat de la Chelsea pana la finalul sezonului. Miercuri dupa-amiaza, Arsenal a anuntat transferurile internationalului german Per Mertesacker (Werder Bremen), in varsta de 26 de ani, si fundasului brazilian Andre Santos (28 de ani), de la Fenerbahce Istanbul. In schimb, atacantul Nicklas Bendtner a fost imprumutat la Sunderland pana la finalul sezonului.



Responsabilii clubului englez si antrenorul Arsene Wenger au fost criticati pentru pasivitatea de care au dat dovada pe piata de transferuri in aceasta vara. Suporterii au acceptat cu greu plecarile jucatorilor Cesc Fabregas, la FC Barcelona, si Samir Nasri, la Manchester City. Chelsea a anuntat, pe site-ul oficial, transferul internationalului portughez Raul Meireles de la Liverpool, mijlocasul semnand un contract pe patru sezoane cu gruparea antrenata de Andre Villas-Boas.


Meireles, 28 de ani, a fost transferat de Liverpool sezonul precedent si a mai evoluat la formatiile din Portugalia Boavista, Aves si FC Porto. Cormoranii a renuntat si la serviciile atacantului francez David Ngog, in varsta de 22 de ani. Acesta a fost transferat la Bolton Wanderers. In ultima zi de transferuri Liverpool a achizitionat un alt atacant, pe Craig Bellamy, de la Manchester City. Internationalul galez a fost imprumutat sezonul precedent la Cardiff City. El a mai evoluat pentru Liverpool in sezonul 2006/2007.


Manchester City a renuntat si la serviciile internationalului englez Shaun Wright-Phillips, pe care l-a transferat la Queens Park Rangers. La Manchester City din 2008, Shaun Wright-Phillips nu mai intra in vederile antrenorului italian Roberto Mancini. Ischimb, Manchester City a semnat un contract cu mijlocasul central englez Owen Hargreaves, liber de contract dupa ce ultimele sezoane le-a petrecut la Manchester United. Cariera lui Hargreaves, care a mai trecut pe la Bayern Munchen, a fost marcata de numeroase accidentari.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu