luni, 19 septembrie 2011

Torres, ratarea secolului?

Antrenorul lui Chelsea, Andre Villas-Boas a fost primul care i-a luat apararea lui Fernando Torres dupa ceea ce pare a fi cea mai mare gafa a starului in intreaga sa cariera.


Era minutul 84 al confruntarii de pe Old Trafford intre Manchester si Chelsea (3-1), cand spaniolul a scapat singur cu De Gea, a trecut elegant de portarul gazdelor, dar a sutat pe langa poarta, starnind rasete in tribune si consternare in randul fanilor londonezilor. Ratarea secolului, in opinia presei insulare, pur ghinion, dupa parerea tehnicianului oaspetilor.


"Nu este primul caz in care un atacant de clasa pateste un lucru atat de urat. Sa nu uitam ca si Rooney a ratat un penalty. Torres a jucat bine in repriza a doua, este tot ce am de spus despre el", a punctat Villas-Boas, referindu-se la faza din minutul 57, cand Wayne Rooney nu l-a putut invinge pe Cech din punctul cu var.


Portughezul a insistat ca Chelsea se bate la titlu in acest sezon, desi are deja de recuperat 5 puncte fata de United dupa tot atatea etape.
"Suntem abia la inceputul sezonului si nu s-a decis nimic. Manchester are un start bun, dar nu acum se decide campionatul. Ne consideram în continuare candidati la primul loc".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu