marți, 13 septembrie 2011

Villas-Boas: "Incepe campionatul pentru Marele Potir!"


Managerul lui Chelsea debuteaza in tentativa de a reusi acolo unde cei sase succesori ai sai au dat gres: sa-i aduca lui Roman Abramovich trofeul Ligii Campionilor. De cand miliardarul rus Roman Abramovich a cumparat clubul Chelsea, in 2003, Claudio RanieriJose Mourinho,Avram GrantLuiz Felipe ScolariGuus Hiddink sCarlo Ancelotti au parasit cu totii Stamford Bridge dupa ce au ratat obiectivul de a castiga Liga Campionilor.

Cea mai recenta incercare a lui Chelsea de a castiga competitia pentru care Abramovich a cheltuit de-a lungul anilor sute de milioane de euro incepe cu meciul impotriva lui Bayer Leverkusen, pe Stamford Bridge, Marti seara, de la 21:45, ora Romaniei.
In conditiile in care Valencia si Racing Genk completeaza cvartetul Grupei E, Chelsea ar trebui sa aiba, in teorie, o misiune usoara sa se califice in faza meciurilor eliminatorii.

Singurii jucatori care au luat parte si la prima campania de Liga Campionilor a lui Chelsea, in 2003-04, cand londonezii au ajuns in semifinale, sunt John Terry sFrank Lampard, capitanul, respectiv vicecapitanul echipei. Lampard a declarat ca esecurile din trecut nu au facut decat sa marească dorinta de a ridica trofeul.

"In mod evident, este un obiectiv pe care il doreste proprietarul. Atunci cand te bucuri de mult succes pe plan domestic, nu doar proprietarul, ci intregul club si fanii isi doresc sa faca urmatorul pas sa castige in Europa" , a explicat Lampard.

Andre Villas-Boas a castigat deja in Europa, devenind cel mai tanar antrenor care a reusit sa castige o competitie continentala titlul in Europa League cu Porto, la finele sezonului trecut. Chelsea a demarat noul sezon in forma buna sub bagheta portughezului in varsta de 32 de ani. "The Blues" sunt neinvinsi in Premier League 2011-12, cu trei victorii si o remiza in cele patru etape disputate pana in prezent, cel mai recent rezultat fiind 2-1 in deplasarea cu Sunderland.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu