marți, 6 septembrie 2011

Romania tine cu Belarus! Daca Bosnia castiga astazi, suntem ca si eliminati din calculele barajului!

Belarus si Bosnia se intalnesc diseara la Zenica, dupa ce au jucat si vineri, la Minsk, unde iugoslavii au castigat cu 2-0, dupa un joc convingator. Avand ca unica varianta victoria, Bernd Stange, selectionerul bielorusilor, anunta ca echipa sa va ataca azi. Un rezultat de egalitate ar fi excelent pentru Romania. 


La ora la care Romania va da batalia decisiva cu Franta, tricolorii vor tine pumnii Belarusului in deplasarea din Bosnia. Asta pentru ca o victorie a gazdelor, coroborata cu un rezultat nefavorabil al Romaniei in fata Frantei, scoate practic din calcule nationala lui Victor Piturca. 


"Trebuie sa iesim la atac si sa marcam", anunta Bernd Stange, selectionerul bielorusilor, desi aceasta tactica nu prea se preteaza echipei sale. De fiecare data cand Belarus a incercat sa iasa la joc, rezultatul a fost dezamagitor. S-a intamplat in Luxemburg (0-0), in Albania (0-1), dar si acasa cu Romania (0-0) si Bosnia (0-2).


Parcursul pozitiv al bielurosilor din startul preliminariilor cunoaste acum o panta descendenta, iar echipa sufera in continuare din cauza indisponibilitatilor lui Iurevici, Kutuzov, Tigorev, dar mai ales a fratilor Hleb, Viaceslav si Alexander.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu