marți, 27 septembrie 2011

Liga Campionilor: Otelul are ganduri mari!



Cel mai modern stadion al Romaniei, National Arena, va intra Marti seara in circuitul Ligii Campionilor, urmand sa gazduiasca primul meci pe teren propriu al Otelului Galati in Grupa C. Invinsi la Basel in prima etapa, jucatorii lui Dorinel Munteanu au promis ca vor da tot ce pot pe terenul greu incercat la confruntarea Romania - Franta, desi adversarul, Benfica Lisabona, nu este tocmai accesibil.


”Vulturii” au inceput bine sezonul, mergand in acelasi ritm ca rivala FC Porto, iar faptul ca Manchester United nu le-a pus probleme mari pe Da Luz spune multe despre forta de joc a lusitanilor. Cu toate acestea, antrenorul Jorge Jesus a insistat ca oamenii sai nu vin cu nasul pe sus la Bucuresti, constienti ca Otelul nu-i chiar un adversar de duzina.
"Vom avea aceeasi concentrare ca in partida cu Manchester si vom trata Otelul cu mult respect. Victoria nu este in niciun caz usor de obtinut".


Ideea tehnicianului portughez a fost intarita de fundasul Ezequiel Garay"Toate meciurile din Liga sunt dificile. Ne-am pregatit pentru cel de Marti cu aceeasi seriozitate, fara a tine cont ca romanii sunt debutanti in competitie. Scopul nostru este sa jucam bine si sa castigam, de aceea ne aflam aici".


De cealalta parte, Munteanu a remarcat ca emotiile debutului au trecut si ca echipa sa nu are nimic de pierdut la Bucuresti: "Nu stiu cati spectatori vor veni, dar vrem sa-i multumim cu jocul nostru si cu rezultatul final. Sunt increzator, ne-am pregatit bine”.



Rapa si Paraschiv sunt indisponibili la Otelul, iar Adrian Salageanu este suspendat o etapa dupa eliminarea de la Basel, in timp ce oaspetii pot alinia formula standard.
Cu emotii, fara emotii, debutanti sau nedebutani cu siguranta vor mai trece zeci de ani pana cand Romania va avea o echipa in Uefa Champions League care sa se lupte de la egal la egal cu echipe precum Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Barcelona si altele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu