miercuri, 28 septembrie 2011

SOC la Manchester City! Roberto Mancini: "Carlos Tevez nu va mai juca niciodata pentru City!"



Vestiarul seicilor de la Manchester City sta pe un butoi cu pulberi. Dupa episodul Balotelli din America, in care italianul cu radacini ghaneze si-a pus la punct antrenorul, un alt jucator al "cetatenilor" sfideaza puterea lui Roberto Mancini. De aceasta data, ruptura dintre antrenor si jucator pare a fi definitiva.


Internationalul argentinian Carlos Tevez a refuzat sa intre pe teren in deplasarea de pe Allianz Arena, la scorul de 2-0 pentru Bayern Munchen, suparat fiind pe faptul ca nu a inceput meciul ca titular. La cateva minute dupa incheierea partidei, managerul Roberto Mancini a facut publica aceasta intamplare.


"L-am schimbat pe De Jong cu Edin Dzeko, deoarece am dorit sa calmez totul cinci minute, pentru a nu incasa un al treilea gol, ca apoi sa-l introduc pe Carlos Tevez.
Dupa aceea el a refuzat sa intre pe teren. Pentru mine e o situatie urata, deoarece e imposibil pentru un jucator sa refuze sa joace si sa-si ajute echipa. Era dezamagit pentru ca nu a inceput in primii 11. Sa faci asta e imposibil. Nu pot accepta asa ceva.


Va puteti imagina un jucator de la Bayern Munchen, AC Milan sau Manchester United  facand asa ceva? El e terminat pentru mine.
Daca ar fi dupa mine, nu ar mai juca niciodata pentru acest club. Daca un jucator castiga o gramada de bani jucand pentru Manchester City in Champions League si are un asemenea comportament, pentru mine nu poate juca. Niciodata.", a tunat si a fulgerat Roberto Mancini la Sky Sports.


Lucrurile par scapate de sub control la Manchester City, abordarea acestui subiect in public de catre Roberto Mancini, la doar cateva minute dupa infrangerea din Germania, fiind un semn clar al puterii din ce in ce mai slabe pe care italianul o are asupra elevilor sai. Ne putem imagina oare cum ar fi reactionat Jose Mourinho daca ar fi trait o asemenea intamplare?


Se pare ca la Manchester City banii nu aduc fericirea!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu