marți, 20 septembrie 2011

Mancini, dupa Fulham 2-2 Manchester City: "Mai avem nevoie de intariri!"

Manchester City a facut primul pas gresit in campionatul Angliei, lasand sa-i scape victoria pe terenul lui Fulham (2-2), dupa ce a condus cu 2-0.
Remiza vine dupa cea din Liga Campionilor, 0-0 acasa cu Napoli, rezultate care sugereaza ca echipa miliardarului Mansour Al Nahyan inca nu este pregatita sa se bata de la egal la egal cu cei mari si mai ales sa reziste la ritmul de partide programate la mijlocul saptamanii si in week-end.


"In acest moment am un lot subtire, nu pot schimba decat fundasii si am doar doi mijlocasi de baza, intrucat James Milner si Nigel De Jong sunt accidentati" , s-a lamentat Roberto Mancini.


Italianul a opinat ca echipa lui a incasat doua goluri ”prostesti” on meciul cu Fulham, pe care City l-a controlat in mare parte. 


De cand a doua echipa a orasului Manchester a devenit proprietatea seicului din Emirate, clubul a ajuns un jucator important pe piata transferurilor, cheltuind aproape o jumatate de miliard de euro in ultimele trei sezoane pe achizitionarea unor fotbalisti importanti, precum Carlos TevezEdin Dzeko, Samir Nasri sau Sergio Aguero, in aria de interes a gruparii engleze intrand si portarul roman Costel Pantilimon, adus in lot luna trecuta. In urma remizei cu Fulham, City ocupa locul 2 in Premier League, la 2 puncte in urma rivalei Manchester United.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu