marți, 27 septembrie 2011

Avancronica meciului, Otelul Galati - Benfica Lisabona!



In aceasta seara, incepand cu orele 21:45, campioana Romaniei, Otelul Galati, va primi pe National Arena vizita celor de la Benfica Lisabona in cadrul celei de-a doua etape a grupelor Champions League. Chiar daca in campionat echipa lui Dorinel Munteanu nu seamana deloc cu cea din precedentul sezon, otelarii spera sa obtina primele puncte in cea mai prestigioasa competitie intercluburi, dupa ce in urma cu doua saptamani au pierdut la mustata partida de pe St. Jakob- Park, scor 1-2 impotriva lui Basel.


Daca in partida din Elvetia socul primului meci in Champions League si lipsa de experienta in aceasta competitie si-au spus cuvantul, de aceasta data Antal si compania sunt obligati sa trateze meciul mai concentrati deoarece surprize au fost si vor mai fi: una dintre cele mai bune exemple este victoria CFR-ului de pe Olimpico in fata Romei cu scorul de 2-1 cand, la fel ca si Otelului, nimeni nu le oferea vreo sansa clujenilor.


Pentru partida de astazi, Dorinel Munteanu nu va putea dispune de serviciile unor oameni de baza ai echipei cum ar fi Paraschiv, Rapa sau Ilie, toti trei fiind accidentati. Acestora li se alatura si fundasul stanga Salageanu, care a luat cartonasul rosu in partida cu Basel dupa ce a faultat in postura de ultim aparator. Cu toate acestea, Munteanu are mare incredere ca echipa sa poate crea o mare bucurie romanilor.


"Benfica are in componenta jucatori valorosi, care pot decide soarta unui joc. Din cate am vazut, Gaitan este un jucator foarte periculos. La jocul cu Basel am platit datorita lipsei de experienta. Trebuie sa abordam jocul de marti cu mare incredere, cu mare personalitate.
Sunt sigur ca baietii vor asculta si maine vom scoate un rezultat care sa ne bucure. Nu pot sa dezvalui care sunt punctele forte ale adversarului, le discutam intre noi"


De partea cealalta, antrenorul celor de la Benfica, Jorge Jesus, nu va putea miza pe Enzo Perez si Nelson Oliveira, accidentati. In timp ce reprezentantii Otelului de la conferinta de presa si-au declarat dorinta de a obtine victoria in aceasta seara, argentinianul Ezequiel Garay a oferit presei o declaratie caracteristica echipelor mari, care isi considera adversarul dificil in ciuda faptului ca acesta este mult mai slab cotat.


"Stim ca toate jocurile sunt dificile. Va fi o partida complicata, dar suntem pregatiti si avem încredere în noi. Trebuie sa câstigam toate meciurile. Toate echipele vor sa demonstreze mai ales pe teren propriu ca sunt puternice, astfel ca meciul de mâine e foarte dificil.
Gazonul este bun. Cred ca va fi un joc frumos, avem dorinta de a invinge. Sunt increzator ca vom obtine un rezultat bun. Este fundamental pentru noi sa castigam meciul cu Otelul. Avem o echipa buna si am venit sa plecam de aici victoriosi", a spus Garay.

Echipe probabile:
Otelul Galati: Grahovac, Skubic, Perendija, Costin, Ljubinkovic, Filip, Giurgiu, Antal, Bus, Ibeh, Pena
Benfica Lisabona: Artur Moraes, Maxi Pereira, Luisao, Garay, Capdevila (Emerson) – Javi Garcia – Saviola, Witsel, Nolito - Aimar, Cardozo.
Sa speram ca Otelul va reusi sa scoata macar un egal pe National Arena, cu toate ca sansele sunt foarte mici. Dorinel Munteanu e un antrenor bun dar nu are ce sa antreneze. 
Pronostic: Otelul Galati 0-3 Benfica Lisabona

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu