duminică, 11 septembrie 2011

Video! Mourinho apara Barcelona dupa egalul cu Real Sociedad! Vezi golurile marcate! Barcelona 2-2 Real Sociedad!

Real Madrid s-a detasat deja de Barcelona dupa doar 180 de minute jucate in Primera Division, insa Jose Morinho a decis sa-si menajeze marea rivala. Portughezul ii apara pe catalani si spune ca rezultatul inregistrat la Sociedad e unul normal, in conditiile in care nivelul campionatului Spaniol e unul extrem de crescut.


Dupa victoria Realului cu Getafe, scor 4-2, Mourinho a avut un discurs extrem de echilibrat, care i-a mirat pe jurnalistii spanioli. "The Special One" ii obisnuise pe iberici cu declaratii razboinice la adresa Barcelonei, dar nu a fost cazul si de aceasta data. Mai mult Mourinho, a recunoscut ca Real s-a detasat pe tabela gratie unui penalty nemeritat.


"Nu e penalty. Eu fault clar, Crsitiano e un jucator care nu sare ca in piscina, cum fac altii. In conditiile in care se da galben pentru asa ceva, cu atat mai putin. Nu a fost penalty. L-am primit intr-un moment in care eram dominati, dar sunt convins ca am fi castigat oricum. Este abia al doilea meci si se pierd deja puncte, chiar si in conditiile in care suntem in forma. Partidele sunt dificile din primul pana in ultimul minut si putem pierde puncte si noi ", a spus Mourinho dupa meci.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu