marți, 13 septembrie 2011

Ibrahimovic nu se poate razbuna! Suedezul rateaza meciul cu Barcelona!


Atacantul lui AC Milan nu va putea juca Marti pe Camp Nou impotriva fostei sale echipe din cauza unei intinderi musculare suferita la antrenamente. Zlatan Ibrahimovic este lovit de ghinion, tocmai cand se parea ca are un inceput bun de sezon. Suedezul a inscris primul gol al lui AC Milan in actuala editie de campionat, punctand impotriva lui Lazio in remiza de pe San Siro de vinerea trecuta (2-2), dar nu a putut face deplasarea la Barcelona pentru meciul programat marti in Liga Campionilor, dupa ce a suferit o accidentare la muschii aductori la chiar ultima sedinta de pregatire inainte de plecarea spre Catalunya. 

Cum si Robinho este indisponibil, antrenorul Massimiliano Allegri va miza in atac pe Antonio Cassano si Alexandre Pato pentru duelul cu Messi si compania.

"Este o lovitura dura pentru noi, dar nu am de gand sa plang acum. Meciul cu Barca nu este decisiv, vor fi si alte partide in grupa. Mizam pe doi campioni, Cassano si Pato" , a aratat presedintele milanezilor, Adriano Galliani.

In varsta de 29 de ani, Zlatan Ibrahimovic a marcat 16 goluri in 29 de meciuri pentru FC Barcelona, in sezonul 2009-2010, dar a fost imprumutat la AC Milan si apoi cedat definitiv, dupa ce nu s-a integrat in filosofia de joc a antrenorului Pep Guardiola.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu