luni, 3 ianuarie 2011

INCREDIBIL: Ronaldinho in Anglia. Vezi echipa la care va ajunge brazilianul!

Blackburn Rovers este gata sa faca o oferta record pentru a obtine semnatura brazilianului. 130 de mii de lire, pe saptamana va fi salariul lui Ronaldinho daca va semna cu englezii.


Clubul Lancashire, il urmareste pe "Dintos" de doi ani si jumatate. Blackburn trebuie sa se lupte cu Gremio, clubul brazilian pentru obtinerea semnaturii starului  dupa ce gigantii Italiei l-au lasat sa plece.

Proprietarii celor de la Blackburn ştiu  Ronaldinho nu a fost folosit în mod corespunzător la Milano şi este nemulţumit, mai presus de toate, vrea să joace în Anglia.


El a jucat în ligila franceză, spaniolă, italiană şi brazilian. Indienii vor sa puna împreună o echipă competitivă şi Ronaldinho nu este singurul nume brazilian, care ne intereseaza pe noi.
Fratele lui Ronaldinho, Roberto De Assis a lasat usa "deschisa" noaptea trecuta si a spus: "Vom ajunge în Porto Alegre, cu scopul de a negocia cu Gremio, dar nimic nu este decis încă. Totul depinde de modul în care aceste negocieri merg. Dacă nu vom ajunge la un acord cu clubul din Brazilia, atunci el va reveni la Milano, pentru ca el este încă un jucător a celor de la AC Milan. Nimic nu este hotarat."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu