sâmbătă, 2 iulie 2011

Adebayor: "Real e clubul unde visam sa ajung de mic!"

Emmanuel Adebayor a ramas impresionat de ceea ce a gasit la Real Madrid. Atacantul African al carui imprumut de la Manchester City a expirat luna trecuta, anunta ca desi a jucat doar cateva luni la Real Madrid, gruparea madrilena este cea mai importanta experienta a carierei sale. Adebayor care a mai trecut pe la AS Monaco sau Arsenal Londra vorbeste intr-un interviu acordat cotidianului MARCA la superlativ despre Real Madrid dar si despre antrenorul Jose Mourinho.


Togolezul spune ca va astepta oferta madrilenilor de prelungire a sederii sale pe Santiago Bernabeu si ca nu se va grabi sa dea curs altor oferte: "Real Madrid a reprezentat experienta vietii mele. Este cel mai mare club la care am evoluat sau la care as putea evolua. Nu ma voi grabi si nu voi semna deocamdata cu un alt club. Am sa astept oferta Realului pana la ora unsprezece a ultimei zile de mercato" anunta cel supranumit de fanii blano, “Manolito”.


Adebayor il lauda pe Mourinho si spera ca va mai putea lucra si in viitor cu antrenorul portughez al madrilenilor: "Este ca un tata pentru jucatori, un tip minunat si un prieten in acelasi timp. Un
prieten la care poti merge cu incredere daca ai intampinat vreo problema" spune Emmanuel Adebayor pentru MARCA. Real Madrid este dispusa sa-i prelungeasca sederea atacantului togolez in Capitala Spaniei dar numai daca Manchester City, proprietara jucatorului va accepta o suma ce nu va depasi 10 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu