marți, 5 iulie 2011

Oficial! Gael Clichy a semnat cu Manchester City!

Conducerea lui Arsenal FC a confirmat ieri seara transferul lui Gael Clichy la Manchester City, contra sumei de 9 milioane de euro. Clichy, acum in varsta de 25 de ani, a ajuns la Arsenal in anul 2003. La sezonul de debut, fundasul francez a devenit la 18 ani si 10 luni, cel mai tanar fotbalist din istorie care castiga Premier League, performanta aceasta intamplandu-se in 2004. In sezonul 2007-2008, jucatorul originar din Toulouse a bifat 49 de prezente in tricoul tunarilor, cele mai multe intr-un sezon, pentru orice fotbalist ce a evoluat vreodata la gruparea londoneza. Francezul a evoluat in total 187 de partide oficiale la Arsenal, reusind sa marcheze un gol.


Legat de plecarea lui Clichy, Arsene Wenger a spus: "Am vrea sa ii multumim lui Gael pentru acesti opt ani petrecuti la noi. In aceasta perioada el a dat totul pentru club, avand un rol crucial in echipa. A crescut enorm din 2003 pana acum. Ii uram succes in continuare".


Clichy si-a luat de asemenea ramas bun de la fanii tunarilor, si de la tot ce inseamna
Arsenal: "Am avut 8 ani foarte buni la Arsenal, unde mi-am facut multi prieteni. Voi ramane cu amintiri placute de la Highbury si Emirates. As vrea sa le multumesc tuturor pentru prietenie si sustinere. Doresc sa le multumesc si fanilor, care au fost tot timpul buni cu mine.", a incheiat fotbalistul cu 10 prezente in reprezentativa "Cocosului Galic". Succes in continuare Gael!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu