marți, 12 iulie 2011

Manchester United a inceput turneul amical din Statele Unite!

Manchester United a ajuns astazi in Boston si a inceput astfel primul cantonament de vara, sinonim cu turneul din Statele Unite ale Americii. La conferinta de presa sustinuta cu aceasta ocazie, managerul Sir Alex Fergusona abordat subiecte precum retragerea lui Paul Scholes si ultimele obiective de mercato ale "Diavolilor".


Intrebat despre Paul Scholes, Sir Alex a raspuns prin confirmarea pierderii pe care United o va suferi prin absenta sa, considerandu-l pe Scholes printre cei mai buni mijlocasi din lume, alaturi de Xavi si Iniesta: "Cum poti sa inlocuiesti un jucator precum Paul Scholes ?…Este foarte greu. Poate ca cineva de la echipa de tineret va reusi sa iasa in evidenta." Sir Alex Ferguson a fost inevitabil intrebat si despre Samir Nasir si Wesley Sneijder, doi dintre jucatorii care au fost pusi in stransa legatura cu o mutare la United: "Nu cred ca va veni la United" a raspuns managerul scotian referitor la jucatorul lui Arsenal. "Atat va pot spune. Cred ca s-a inteles cu altcineva si va merge in alta parte. Sau poate ca trebuie sa ramana la Arsenal. Si aceasta este o posibilitate."


In aceasta seara Manchester United va efectua primul antrenament al sezonului, iar “Diavolii” se pregatesc deja de primul meci amical, cu New England Revolution.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu