vineri, 1 iulie 2011

Totul s-a schimbat! Neymar e netransferabil!

Presedintele lui FC Santos, Luis Alvaro Ribeiro, a declarat ca Neymar este indispensabil pentru clubul brazilian si nu va fi transferat nicaieri in aceasta vara. Pozitia sa reprezinta o adevarata lovitura de teatru pentru cinci cluburi din Europa care tocmai obtinusera acordul lui Ribeiro sa stea de vorba cu jucatorul si impresarul acestuia, in eventualitatea unei tranzactii care sa-l aduca in Europa pe cel mai mare talent al lui Santos de la Pele incoace.


"Neymar este cel mai valoros fotbalist brazilian la ora actuala. Aportul sau la succesele din ultimele 18 luni a fost esential, nemaivorbind de prestatiile pentru echipa nationala, unde a devenit un idol. Neymar a devenit un fenomen mediatic in toata lumea. El este extrem de iubit de fanii lui Santos nu doar pentru felul in care joaca, dar si pentru afectiunea neconditionata pe care o are fata de echipa. In plus, alte milioane de brazilieni care tin cu alte echipe il adora" , a aratat Ribeiro.



Oficialul a insistat că va refuza toate ofertele pentru Neymar, indiferent de club sau de suma propusă și că va avea o discuție cu fotbalistul după Copa America pentru a-l convinge să rămână la Santos mulți ani de acum încolo. Presa spaniolă a relatat că Real Madrid s-a aflat la un vârf de ac de obținerea semnăturii atacantului de 19 ani, curtat și de Chelsea, Barcelona, Manchester City, dar și de Anzhi Makhachkala din Rusia, echipa lui Roberto Carlos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu