marți, 26 iulie 2011

Walcott il lauda pe Gervinho: "E un fotbalist foarte talentat!"

Prezenta lui Gervinho in tricoul lui Arsenal este descrisa de Theo Walcott ca fiind o "gura de aer proaspat" pentru echipa, mai ales dupa ce ivorianul a avut o evolutie foarte buna la meciul lui de debut. Impreuna cu internationalul englez, Gervinho a reprezentat un pericol continuu pentru poarta nemtilor de la Cologne in confruntarea de sambata, partida a carei rezultat a fost decis de “dubla” fostului atacant al lui Lille. Walcott este incantat de cel mai nou transfer al tunarilor, si considera ca Gervinho aduce un aer nou echipei.


"Cred ca Gervinho este o gura de aer proaspat pentru echipa. Este un fotbalist foarte talentat. Dupa cum ati vazut, poate inscrie multe goluri pentru ca se simte confortabil cu mingea la picior. Nu cred ca trebuie pusa foarte multa presiune pe el, dar se va descurca foarte bine cu orice fel de problema.", a spus Theo Walcott.


Fostul mijlocas a lui Southampton a vorbit si despre datoriile pe care jucatorii le au in fata fanilor: "Fanii ne-au fost loiali cand nu am castigat trofee. Fara niciun dubiu le datoram multe. Noi, jucatorii, am fost dezamagiti de sezonul trecut. Ne asteapta un an foarte greu, dar sper sa ne facem suporterii fericiti.".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu