luni, 11 iulie 2011

Rolando: "Mi-ar placea sa joc la Chelsea!"

Fundasul lui FC Porto, Rolando, recunoaste ca i-ar face placere sa lucreze din nou cu Andre Villas-Boas, de aceasta data la Chelsea. Jucatorul in varsta de 25 de ani, al carui nume a fost pus in stransa legatura cu o mutare in Premier League, este foarte apreciat de Villas-Boas, care il considera un potential inlocuitor al lui Alex, unul dintre jucatorii care ar putea parasi pe Chelsea in aceasta seara. Iar Rolando insista ca ar fi incantat de un transfer la Chelsea si de o noua colaborare cu Villas-Boas: "Andre Villas-Boas are numarul meu de telefon. Daca este interesat stie ca mie mi-a facut o mare placere sa lucrez cu el." a declarat Rolando, aflat in cantonamentul de vara cu Porto, desfasurat in aceste zile in Germania.


"Ma aflu la Porto de trei ani si cred ca ar fi un moment bun de a pleca, dar vreau sa continui sa castig, indiferent daca se va intampla aici sau la alta echipa. Exista cluburi din Europa cu care Porto nu poate sa concureze din punct de vedere financiar, asadar daca va exista o oferta vom vedea." Rolando mai are patru ani din actuala intelegere cu gruparea portugheza si este doar unul dintre mai multi jucatori ai lui Porto aflati in vizorul lui Chelsea, alaturi de Joao Moutinho, Hulk si Radamel Falcao. 



Totusi, presedintele Pinto Da Silva a confirmat ca nu intentioneaza sa cedeze oamenii de baza ai echipei, cel putin nu fara o suma adecvata: "Nu vom reduce cu niciun euro pretul celor mai buni jucatori ai nostri pentru marile cluburi din lume." a afirmat ferm presedintele lui FC Porto.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu