luni, 11 iulie 2011

Daniele de Rossi la Chelsea? Vezi de ce il vrea Villas-Boas!

Gazetta dello Sport anunta ca Andre Villas Boas, antrenorul portughez al lui Chelsea a pus ochii pe capitanul Romei, Daniele de Rossi, jucator pe care il considera inlocuitorul perfect pentru razvratitul Michael Essien.


Campionul mondial cu Italia in 2006 a mai fost in atentia englezilor pe vremea cand Ancelotti o pregatea pe Chelsea dar atunci Roma a refuzat negoicierile. Informatiile care vin din Italia sunt mult mai clare insa acum. Roma accepta in acest moment o eventuala negociere pentru De Rossi, intrucat in capul listei de achizitii a noii echipe a lui Luis Enrique este Javier Pastore de la Palermo, jucator pe care noii conducatori ai Romei sunt dispusi sa ofere chiar si 40 de milioane de euro, in contextul in care macar jumatate din aceasta suma va fi achitata din transferul lui Daniele de Rossi.


Daniele de Rossi, in varsta de 27 de ani joaca la Roma din 2000 de pe vremea cand era junior. A strans pana in prezent peste 270 de meciuri in toate competitiile pentru gruparea romana si este considerat de catre fani un simbol.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu