joi, 21 iulie 2011

Manchester CIty tot mai aproape de a semna cu Kun Aguero!

Clubul englez Manchester City este foarte aproape de un nou transfer de rasunet, argentinianul Kun Aguero fiind la doi pasi distanta de o mutare pe City of Manchester. Chiar daca transferul lui Carlos Tevez la Corinthians a intrat pe linie moarta si nu mai exista sanse ca jucatorul sa se intoarca in America de Sud, Roberto Mancini este hotarat sa mute pe piata transferurilor fara sa conteze pe banii obtinuti din vanzarea lui "Carlito".


Acordul dintre cele doua cluburi pentru jucatorul de 23 de ani s-ar putea realiza pe suma de 39 de milioane de lire sterline, adica aproximativ 44 de milioane de euro. Desi intelegerea nu a fost deocamdata incheiata, presa din Anglia sustine ca negocierile sunt pe cale sa se finalizeze. Aguero, care a marcat 20 de goluri in 32 de jocuri in ultimul sezon, a fost dorit si de Real Madrid, dar managerul portughez Jose  Mourinho a renuntat la el, fiind determinat sa-l achizitioneze pe starul lui Santos, Neymar.



Indiferent daca transferul lui Kun Aguero se va materializa sau nu, plecarea lui Carlos Tevez de la Manchester City este iminenta. Pista Corinthians nu va mai exista insa pentru englezi, fiindca in aceasta dimineata fereastra de transferuri din Brazilia se inchide. Internationale Milano este unul dintre cluburile care s-au interesat de serviciile lui Carlos Tevez, insa suma fixata de Manchester City pentru atacantul in varsta de 27 de ani este de 50 de milioane de lire sterline.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu