marți, 5 iulie 2011

Aguero: "Impresarul meu decide unde voi merge!"

Juventus Torino si Real Madrid sunt cluburile care au cele mai mari sanse sa-l achizitioneze pe golgeterul lui Atletico Madrid, Sergio Aguero, dar fotbalistul refuza deocamdata sa faca precizari despre planurile sale de viitor. "Credeam ca pana acum voi avea un angajament in alta parte, dar nu este atat de simplu sa decid unde voi juca. Situatia se afla acum in mana impresarului meu, iar dupa ce Copa America se termina, totul va deveni limpede", a precizat cel care este ginerele lui Diego Armando Maradona si pentru care Juve este dispusa sa ofere 40 milioane de euro.


In varsta de 23 de ani, Aguero se afla de cinci sezoane la Atletico, iar in ultimele luni a cerut sa fie transferat la un club de top. El a marcat un gol fabulos prin care Argentina a egalat in meciul cu Bolivia, intrand pe teren im repriza secunda, dar reusita sa nu l-a determinat pe selectionerul Sergio Batista sa-l titularizeze pentru jocul urmator, cu Columbia, programat in grupa A la gazduita de tara sa. "Nu ma deranjeaza statutul de rezerva. Avem multi atacanti buni, iar eu sunt la dispozitia antrenorului", a sustinut Sergio. 



El s-a referit si la comparatia pe care presa internationala o face constant intre Lionel Messi sNeymar. Intrebat care considera ca este mai bun, Aguero a raspuns: "Cei doi nu pot fi comparati, cel putin nu deocamdata. Trebuie sa-l vedem intai pe Neymar jucand in Europa si apoi mai vorbim".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu